Pere Mas Ferriol

Responsable d’impartir les classes en el Centre Neti Neti Espai de Ioga

Des de la meva adolescència em vaig interessar sempre per les arts marcials, el budisme i la psicologia. Vaig acabar la llicenciatura de psicologia sense deixar d’estar interessat en la cosmovisió indo-asiàtica de l’espiritualitat i la filosofia, a fi d’aprofundir encara més en l’ésser humà, i en un mateix, com a objecte d’estudi.

Vaig anar explorant molts camins, i va ser amb el corrent advaita amb la que millor em vaig identificar. Al mateix temps, vaig començar a practicar ioga, com una forma subtil d’autocura, a més a més d’explorar la Ayurveda.

Des de llavors, he practicat ioga i meditació, en diversos estils i escoles, i enriquint-me en la part filosòfica de grans mestres advaitins i de la via tàntrica del Shivaism de Caixmir.

He après del hatha ioga, del ioga dinàmic, i recentment del ioga de Caixmir. Titulat com a Instructor de ioga pel Ministeri de Treball.

Neti Neti -(no és això, no és allò, en sànscrit)- em dóna l’oportunitat, gràcies a les alumnes, de continuar investigant i compartint, mitjançant el moviment i la quietud, sobre la nostra naturalesa i del nostre ser i estar en el món.

Gràcies per estar aquí. De tot cor.